Menu

Alvast inschrijven voor Nationale Horecadag 2020?

Meld u nu aan als deelnemend bedrijf

Op Nationale Horecadag spannen wij ons gezamelijk in om het imago van de Nederlandse horeca te versterken als een leuke en goede sector om in te werken. 

Op Nationale Horecadag kunt u als horecabedrijf een activiteit organiseren en tegelijkertijd uw vacatures promoten.

Doe mee en maak écht impact voor een betere arbeidsmarkt binnen de horeca!

Voorbeelden van activiteiten die u kunt organiseren:

Deelname:  € 50.- 

Doe mee en geniet van de volgende voordelen als horecabedrijf:

 Geen horeca bedrijf maar wel meedoen aan Nationale Horecadag?

Laat zien dat u bijdraagt aan dit landelijke initiatief en word Vriend van Nationale Horecadag. Met uw bijdrage zetten wij de arbeidsmarkt in beweging en werken wij gezamelijk aan een beter imago van onze branche.

Neem nu contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op en word Vriend van Nationale Horecadag


Organiserend partner van Nationale Horecadag 2020

Koninklijke Horeca Nederland

Koninklijke Horeca Nederland (KHN) is de grootste horeca brancheorganisatie in ons land. Met 232 afdelingen door heel Nederland vertegenwoordigen wij ruim 20.000 horecaondernemers met zo’n 255.000 horecamedewerkers. Wij staan voor een professionele en toekomstbestendige horecabranche. Onze leden ondersteunen wij door lobby, advies en financiële ledenvoordelen. Zo geeft KHN de horeca power.Vrienden Nationale Horecadag 2019

Just Horeca

JustHoreca is een recruitment/adviesbureau gespecialiseerd in het opzetten, ondersteunen en begeleiden van keukenteams van catering keuken tot sterrenniveau. Wij recruiten zelfstandig werkend koks, Chef’s de partie, Souschefs en Chefs zowel op flexibele/interim (FlexPool) als vaste basis (Werving & Selectie) voor onze relaties.

Naast recruitment houdt JustHoreca zich ook bezig met Keukenoptimalisatie en wij leiden koks op voor de branche erkende opleiding tot SVH-kok (Stichting Vakbekwaamheid Horeca).


AttitudeWorks

AttitudeWorks is hét hospitality recruitment – en advies bureau. AttitudeWorks is gespecialiseerd in Employer Branding en hierbij horende Recruitment Marketing Campagnes. 
Naast Werving – en Selectie van horecapersoneel, biedt AttitudeWorks ook Recruitment Process Outsourcing, ofwel de volledige uitvoering van al uw recruitment activiteiten.


Les Clefs d’Or Nederland

De Nederlandse Vereniging van Hotel Conciërges, ofwel de Gouden Sleutels, is een vereniging van ervaren en gepassioneerde Hotel Conciërges in Nederland.

Ons motto: Service Through Friendship


De European Culinary Trophy

De European Culinary Trophy is een jaarlijks terugkerend culinair evenement, waarbij topkoks en service medewerkers van verschillende Nationale en Internationale Hotels strijden voor de felbegeerde ECT Trophy.


Xyto Media

XYTO Media is een creatieve en veelzijdige uitgeverij. Wij ontwikkelen en exploiteren lokale en vakgerichte media. Ons team bestaat uit (hoofd)redacteuren, designers, fotografen, editors en doelgerichte media adviseurs. Resultaatgericht, enthousiast en nuchter als we zijn hebben we inmiddels een behoorlijk portfolio opgebouwd.


Focus on Work

Uw financiële coach

Ondernemen is fantastisch. Er zijn echter ook zaken waar u niet voor kiest maar die wel moeten gebeuren. Ons administratiekantoor biedt pasklare oplossingen voor het opzetten, herstuctureren of simpelweg voeren van uw administratie. Wij nemen piekbelastingen weg en realiseren permanente oplossingen voor knelpunten in uw administratie zodat u alle vrijheid heeft om te ondernemen. Bij Focus on Work zijn de lijnen kort. U heeft één vast contactpersoon die u en uw bedrijf kent. Snel, efficiënt, accuraat en vertrouwd.


Neem contact op en word Vriend van Nationale Horecadag