Menu

Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre

Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre opende haar deuren in September 2006.
Gelegen aan het IJ, in de nieuwste ‘hot spot’ van Amsterdam en één van de partners van IjVENUES (gezamelijk met de Passenger Terminal, het Bimhuis en het Muziek Gebouw). Dit moderne 4 sterren hotel biedt o.a. 408 elegante, luxe kamers en 21 ‘state of the art’ vergaderzalen van bijna 1000 m2 met draadloos internet aan. Tevens hebben gasten die overnachten toegang tot de fitness & sauna gelegenheden. Verdere faciliteiten zijn het Silk Road restaurant met een capaciteit van 250 covers en East meets West restaurantconcept, de Silk bar en 24-uur Roomservice.

Amsterdam
16:00

U ontvangt een rondleiding in ons prachtige hotel waarbij u kunt genieten van een fantastisch uitzicht!

Beste Bezoeker,

Op 15 april 2020 om 16.00 uur heten wij u van harte welkom in ons Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre!

Na het ontvangst, zal één van onze enthousiaste medewerkers u graag het hotel rondleiden!

We zullen de rondleiding afsluiten met een fantastisch uitzicht over het Ij en de stad Amsterdam onder het genot van een Mövenpick drankje om tevens te ontdekken hoe fantastisch mooi Amsterdam is vanaf een andere hoogte!

Wij hopen u met de gehele rondleiding een mooie, warme en gezellige indruk te kunnen geven over de mooie werkplek, welke ons hotel u zou kunnen bieden!

We ontmoeten u graag!

Voor meer informatie en/ of overige vragen kunt u contact met ons opnemen via hotel.netherlands.hr@movenpick.com of +31 20 519 1222 afdeling Human Resources

 

 

Meld je aan voor deze activiteit

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
https://g.page/movenpick-amsterdam?share