Menu

WestCord Hotels

Are you ready to embark on a new adventure?

Bij WestCord Hotels zijn wij eigenlijk altijd wel op zoek naar enthousiaste en gedreven mensen die gepassioneerd zijn over de horeca en hospitality, net zoals wij! Het is allemaal begonnen in 1968 op Vlieland, inmiddels zijn onze hotels te vinden op Terschelling, Ameland, de Veluwe, in Amsterdam, Rotterdam, Delft, Leeuwarden en Raalte. Medio 2020 ook in Groningen!

Wij zijn een familiebedrijf: als je bij ons komt werken word je ook ‘part of our family’. Dat betekent dat je onderdeel bent van een supergezellig en groeiend bedrijf. Je hebt zo’n 1000 collega’s, met wie je 1 keer per jaar een spetterend personeelsfeest viert. Én je wordt automatisch 30/30 by WestCord club member: met jouw persoonlijke pas krijg je 30% korting op het F&B aanbod in een van de WestCord Hotels, koop je WestCord producten met 30% korting én slaap je in onze geweldige hotels voor maar €30 per nacht (inclusief ontbijt!).

Kijk voor meer info over onze hotels op: https://westcordhotels.nl/hotels/

Heliconweg 52, 8914 AT Leeuwarden
16:00 - 20:00

Embark on your Adventure!

Werken bij WestCord betekent meer dan gewoon een (bij)baan. Je stapt aan boord en begint aan je eigen avontuur!

Ervaar een voorproefje van dit avontuur tijdens de Nationale Horeca Dag! Volg de bestemmingen op jouw eigen Embark on your Adventure-kaartje door het hotel en doe mee aan verschillende activiteiten. Per bestemming krijg je een stempel, net zoals bij de Friese Elfstedentocht. Alle bestemmingen behaald? Dan krijg je een leuke goodie!

Bestemmingen op de kaart:

Als extra activiteit organiseren we een dienbladrace!

Are you ready to embark on a new adventure?

E-mail: pz@westcordhotels.nl

Telefoon of WhatsApp: 0611746485

Meld je aan voor deze activiteit

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.