Menu

Partner – Oud Reuchlin & Boelen

Oud Reuchlin & Boelen is een all round wijn partner, van druif tot bij u in het glas!

Oud Reuchlin en Boelen is een welbekende partner voor de Nederlandse Horeca, met onze start in 1733 mogen wij ons het oudste wijnbedrijf in Nederland noemen. Met deze lange staat van dienst en ons team van 25 wijn professionals waaronder vinologen en sommeliers, bestrijken wij de gehele Nederlandse markt.  Alle belangrijke wijngebieden zijn vertegenwoordigd in ons assortiment. Onze klanten, de horeca en vakhandel zijn hiermee verzekerd van een uitgelezen aanbod van topmerken uit zowel de oude als nieuwe wereld. Want naast dat wij de distributie van gerenommeerde wijnhuizen mogen verzorgen, zijn wij sinds enkele jaren ook zelf wijnmaker waardoor u als klant de mogelijkheid heeft om ‘bij de bron’ in te kopen.  

Met moderne middelen zoals innovatieve concepten, creatieve marketing en ons bijzondere wijnportfolio hopen wij u te inspireren en biedt Oud Reuchlin & Boelen u alle ondersteuning en kennis die u nodig heeft voor een succesvolle marktbewerking. Samen werken we aan een winstgevende groei ten behoeve van uw wijnkaart waarbij wij geloven in de combinatie van wijn IQ  (kennis) en EQ (beleving). Wij nemen de tijd voor u en we hebben een gezamenlijk doel: de magie van wijn te verspreiden!

Partnerships

Wij geloven dat de toekomst van wijnconsumptie ligt in authenticiteit, kwaliteit, storytelling en ‘responsible behavior’. Dit zie je terug in onze mensen, onze producten en onze partnerships, waarin duurzaamheid een steeds belangrijker thema wordt. Met diverse initiatieven hebben wij, in deze uitdagende tijd, relaties ondersteunt. Met onder andere acties als ‘Help de horeca door’, meedenken in spreiding van onze facturatie & het verlagen van de voorraad en het aanpassen van de leveranties daarop, maken we de wereld van wijn, maar ook de rest daaromheen een stukje mooier!

Wil je meer te weten komen over Oud Reuchlin & Boelen?

Klik dan hier.